Robustfellow видає Pyraweed на дисках

Український лейбл Robustfellow анонсував вихід релізу Pyraweed "Green Jinn" на дисках та концерт гурту у Києві. 

Pyraweed (Баку) — сладж дум метал з Азербайджану. Два роки тому хлопці розривали лісовий натовп на львівському Electric Meadow, а тепер на черзі кілька міст України в рамках Weedian Tour. За плечима у Pyraweed 4 повноформатники та виступ на Wacken Open Air 2016.

Останній альбом "Green Jinn" музиканти випустили у лютому 2018-го, а за поширення його цифрової версії тоді відповідав Robustfellow Digital. Зараз же лейбл анонсував вихід релізу на дисках. Окрім того можна попередньо замовити різний альбомний мерч, а саме кепки, футболки, нашивки. Цікаво також, що у версії Robustfellow Edition диск містить набір наліпок та насіння гармали, що, за повір'ями, може захистити від джинів та злих духів. Офіційна дата релізу запланована на 7 червня. 

Концерт з презентацією альбому відбудеться у Києві 13 червня у клубі Теплий Ламповий. Компанію Pyraweed складуть вітчизняні гурти, а саме: Kasu Weri (Київ, sludge) та Ritual Service (Одеса, doom metal). 

Зауважте, що передпродаж зі спеціальними цінами та пропозиціями завершується сьогодні, 16 травня. Детальніше реліз та мерч можна роздивитися тут. Для замовлень в межах України слід писати на офіційні сторінки Robustfellow або на мейл robustfellowship@gmail.com

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/436287333870833/