Руки’в Брюки випустили кліп про творчих людей. Прем'єра

Гурт Руки’в Брюки зняв кліп на пісню "Я вигадав світ". Це сингл до нового повністю україномовного альбому колективу, реліз якого очікується вже цієї осені.

"Ідея кліпу полягає в тому, щоб показати реальних людей, які створили світ навколо себе, займаючись незвичною справою. Ці люди не тільки обрали справу, відмінну від своєї профільної освіти, що досить типово для нашої країни, але й зайнялися тим, про що зазвичай кажуть: "Та кому це потрібно, хіба цим заробиш?", - пояснюють музиканти. 

І заразом показують у кадрі дуже щасливих людей, які живуть у своє задоволення. Кожного з них було знято на його робочому місці, де навіть стіни просякнуті духом майстра. Це люди вузького профілю: якщо хтось займається одягом, то лише вінтажним, якщо набиває татухи, то тільки з власних ескізів, якщо закрійник — лише спеціалізованих і дуже зручних жилетів, сумок тощо.

"Такі люди власною справою і щастям роблять світ довкола кращим. Це дуже личить до такої ліричної пісні в дусі раннього соулу", - додають музиканти. 

На відео — Ігор Лушпак, Андрій Репко, Елеонора Тривигно, Євгенія Цветкова, Ольга Смірнова, Микола Прохоренко, Анатолій Череміс (Hardride), Ніка Чік, Павло Лівсі, Дмитро "Метро", Кіт Мейсон, гурт "Руки'в Брюки", а також Юля та Аня Майовецкі. 

Режисерами відео стали Олександр Ремез та Ія Копаліані. 

Побачити кліп та послухати гурт також можна буде сьогодні увечері в клубі БарменДиктат. Початок о 20:00.

Нагадаємо, минулого року Руки'в Брюки випустили свій новий повноформатний альбом "Jumpin' & Humpin'". 

RvB (Руки'в Брюки) - київський рокабілі гурт, який виник у 2007 році. Олександр Ремез, він же Юний, за словами його колег з тусовки, перший, хто заспівав на рідних та зрозумілих усім мовах про те, що і має бути в рокабілі: танці, жінки, почуття, американські машини. У їхній музиці дуже відчувається рок-н-рольний і ритм-н-блюзовий вплив 1950-х. Особливо це можна почути у використанні духової секції в піснях. Музика від стиляг і для стиляг. Цей колектив більшість людей бачила в телевізорі на масі українських каналів. Гурт RvB світився у новорічних виступах і на програмі Х-Фактор. Вони активно популяризують свою субкультуру.

Читайте також про 10 знакових гуртів в українському сайкобілі та рокабілі

Руки'в Брюки у соцмережах:

https://www.facebook.com/rukivbryuki.rvb/
https://rukivbryuki.bandcamp.com