Sinoptik заспівають для тих, хто не чує

Всеукраїнський тур "Я чую – я живу" має за мету допомогти дітям із вадами слуху. Сьогодні в Україні понад мільйон людей має вади слуху, а більше ста тисяч – діагноз "глухота".

З кожної тисячі новонароджених у 2-3 дітей виявляють слухові вади, які можливо діагностувати за наявності необхідного обладнання. Виявлення та лікування цієї проблеми у немовлят, дозволяє мінімізувати або навіть повністю усунути подальше відставання дитини в мовному та слуховому розвитку. На жаль, сьогодні навіть не всі обласні лікарні України мають необхідне для цього діагностичне обладнання.

Розуміючи масштаб проблеми, Sinoptik хочуть допомогти почути світ навколо тим, хто цього потребує. Передусім, це стосується новонароджених дітей, які мають шанс жити повноцінним життям, отримавши своєчасну допомогу. Люди, які присвячують себе створенню та виконанню музики, не можуть навіть уявити життя у світі без звуків.

Спільно з благодійним фондом Свічадо та Українською біржею благодійності гурт має на меті:

- звернути увагу суспільства на існуючу проблему і залучити якнайбільше небайдужих людей;
- спрямувати частину прибутку від туру на закупівлю необхідного обладнання для скринінгу.

В усьому світі люди з вадами слуху не мають обмежень або труднощів у повсякденному спілкуванні, навчанні та творчості завдяки вчасній діагностиці та лікуванню. Долучитися до ініціативи, допомогти дати шанс на повноцінне життя сотням і тисячам українських дітей може кожен, зробивши свій внесок навіть просто розповсюдивши інформацію про благодійну програму, або пожертвувавши будь-яку суму тут, чи придбавши квиток на концерт Sinoptik.

Всеукраїнський тур "Я чую – я живу" стартує 20 вересня виступом в Дніпрі, а завершиться 30 листопада великим сольним концертом у столичному Caribbean Club. Концерти пройдуть у 20 найбільших містах країни. 

Sinoptik - український гурт, що грає у стилях психоделічний рок, стоунер-рок, альтернативний рок; створений 2012 року в місті Донецьк. Гурт записав 4 студійні альбоми. У 2016 році музиканти отримали титул найкращий новий рок-гурт світу, здобувши перемогу на Global Battle Of The Bands. 

Почитати рецензію на "Sinoptik - Interplanet Overdrive (2016)" можна за цим посиланням.

Sinoptik у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/SinoptikBand
VK: https://vk.com/sinoptik_band
Instagram: https://www.instagram.com/sinoptikband
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAuzgYPjj_eVyggC5OklEfw
Bandcamp: https://thesinoptik.bandcamp.com