Ingested вперше виступлять в Україні

Герої британської death-metal сцени вперше приїдуть до України. Серію концертів організовує концертне агентство Pink Hearts.

Ось уже 15 років команда Ingested колесить по усіх куточках світу, очолюючи лайн-апи всіляких metal-фестивалів та влаштовуючи сольні концерти. Філігранно змішуючи death-metal та deathcore, манчестерські м'ясники записали вже чотири повноформатники, фіт з Алексом Еріаном (Dispised Icon), а подарунком для українських фанів стане свіжий EP, робота над яким закінчилася у 2019 році.

Спеціальним гостем концерту стануть - Dysphoria. Ще з 2010 року хлопці замішують свій фірмовий коктейль з брейкдаунів, маткорових рифів і брутального вокалу. Новий матеріал, який увійде в четвертий альбом гурту, вплавив у себе перевірені трьома десятками пісень дезкорні ходи, експериментальний морок black metal'у, модний однострунний кач і технічну математику у кращих традиціях.

Завжди доставляючи розбірливе важке звучання, Dysphoria тримає марку і подає яскраве шоу для всіх, хто вирішить провести з ними незабутній вечір.

Концерт Ingested у Києві відбудеться 24 жовтня в клубі Тёплый Ламповый, а виступ у харківському LF Club запланований на 25 жовтня. 

Замовити та купити квитки на Ingested можна онлайн. Їх вартість поки складає 300 гривень

Події у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/2073283902970506/

https://www.facebook.com/events/312876519626115/