Elephant Opinions випустили фільм про свої 10 років на сцені

Історія створення та трансформації українського гурту Elephant Opinions була показана у документальному фільмі "Elephant Opinions - 10 Years On The Run". Відео уже доступне онлайн.  

"У цьому документальному фільмі висвітлені основні події нашого існування. Звичайно, у 25 хвилин складно вмістити все те, що хотілось би, адже 10 років – термін, за який змінилися не тільки ми, але й світ навколо нас.

Про всі помилки, які варто було виправити, якби випала нагода повернутися у вересень 2008 року, про пережиті втрати, про важливі моменти, про наших друзів, про бажання творити, а також багато-багато іншого Ви побачите у цьому відеопідсумку. Всі Ви стали великою та невід’ємною частиною цієї історії, без Вас це все не мало б ніякого сенсу", - зазначають музиканти.

Створенням фільму займалася невеличка тернопільська студія Vidomotion і майже вся робота лежала на них. Гурт же, у свою чергу, допомагав створювати документалку. У зйомках взяли участь теперішні та колишні учасники колективу, а також їх друзі.

Elephant Opinions - одні із ветеранів українського скрімо та батьки–засновники dark screamo стилю, зібралися разом у 2008 році в Тернополі. Дискографія гурту нараховує два LP та декілька сплітів. Серед поціновувачів жанру відомі темним звучанням та глибокою лірикою.

Elephant Opinions у соцмережах:

https://www.facebook.com/elephantopinions/
https://www.instagram.com/elephantopinions/
https://elephantopinions.bandcamp.com/