Monocube випустив новий альбом

Український проект за підтримки лейблів Cyclic Law та Malignant Records презентував свій новий повноформатний альбом "Substratum". 

"Набір широких пейзажів, намальованих модульними синтезаторами та струнними інструментами, протягом восьми довгих треків для найбільш ексклюзивного та чарівного сольного релізу Monocube сьогодні. Результатом не менш двох років старанної роботи є аналогове очищення обертонів Monocube, підняте на новий рівень", - йдеться в описі релізу.  

До створення альбому долучилися Antti Litmanen (Arktau Eos) та Frederic Arbour (Visions). Його мастерингом займався James Plotkin.

Обкладинка релізу, створена берлінською студією sukkeret.og.pepper, цікава тим, що поєднує у собі різноманітні аналогові техніки, наприклад, желатинно-срібний друк.

Альбом вийде на дисках тиражем 500 екземплярів у матовому ламінованому 4-панельномі Digisleeve. Він містить вісім треків, а його загальна тривалість — трохи понад годину. 

Нагадаємо, останній альбом Monocube "The Rituals" виходив ще у 2016 році. 

Проект Monocube виник в Одесі на початку 2008 року, але зараз базується у Києві. Його заснував басист Андрій "Hereticae" Гладушевський. На рахунку проекту є, як персональні релізи, так і спліти. Загалом проект працює у стилістиці ritual drone, dark ambient.

Monocube у соцмережах:

https://www.facebook.com/monocube.official
https://soundcloud.com/monocube_official