Гурт VOVK готується випустити дебютний альбом

Київський гурт презентував слухачам нову пісню "Something". Це перший реліз колективу після майже річної перерви та другий сингл у його історії взагалі. 

"Головний герой пісні — космонавт, який шукає своє місце у житті. Він уособлює людину, яку не розуміє та відштовхує суспільство. Блукаючи вулицями підсвідомості, герой розчаровується у житті та врешті-решт зустрічається зі своїм фатумом", - пояснюють музиканти.

Пісня увійде до дебютного альбому "Lair", який побачить світ уже зовсім скоро.

Запис та зведення проходили під керівництвом Вадика Лазарєва на київській студії Lipky Zvukozapys. Мастеринг виконав Джон Девіс, відомий своєю співпрацею з Led Zeppelin, Foals, Florence and The Machine та іншими. Автори обкладинки — Андрій Гурманчук та Рене Берген. 

Цей сингл скоро буде доступний на інших стрімінгових платформах — iTunes, Google Play, Spotify, Deezer тощо.

Наразі колектив готується до туру по Україні, що розпочнеться концертною презентацією альбому 26 травня у київському клубі Otel’.

VOVK — гурт з Києва, що поєднує у своїй творчості низку різноманітних музичних стилів, міксуючи пост-хардкор, стоунер та прогресивний рок. Музика VOVK — це відображення власного світогляду через непередбачувані фантастичні сюжети та образи.

VOVK  у соціальних мережах:

https://facebook.com/vovkband
https://instagram.com/vovkband
https://twitter.com/vovkband
https://soundcloud.com/vovkband
https://vovk.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCqEaMpLNs2Ls4uaF6KSBM3g