Гурт Заводь випустив третій альбом

Харківський блек метал гурт, який тільки нещодавно випустив промо-трек, завантажив у мережу і цілий повноформатний альбом "Уже заря зажглась". Це третій лонгплей в історії гурту.

Альбом записувався протягом 2015-2019 років у наступному складі:

  • Дмитро Самсонов- вокал
  • LV - бас, noise
  • Олексій Ільченко — гітара, дульсимер

Окрім них до створення релізу долучилося чимало інших виконавців, наприклад, ударні для альбому записав Amorth (Soom), а партію синтезатора та колісної ліри — Арсеній Жбанов (Value). Також на релізі можна почути електроорган у виконанні Gasoline Tramp (Dr Jail And Mr Hype), саксофон Івана Токарєва (The Warp) та ще чотирьох запрошених вокалістів. 

Зведення та мастеринг альбому здійснив Володимир Гродзицький.  

На Бендкемпі наразі можна послухати та придбати цифрову версію релізу. 

У піснях музиканти використали слова українського поета Василя Чумака, французького поета та письменника Робера Десноса, американського письменника Едгара Алана По, а також текст пісні шведського барда Корнеліса Вресвіка. У результаті, разом з авторськими текстами російською, на альбомі можна почути аж п'ять мов. 

Альбом на стрімінгових сервісах:

Нагадаємо, останній повноформатник Заводі "Крізь коло і п'ять кутів" виходив ще у 2013 році. Після цього жодних релізів у гурту не було, хоча про новий повноформатник і було багато розмов.

Заводь у соцмережах:

https://www.instagram.com/zavodxofficial/
https://thezavods.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Zvvvd/