White Ward анонсували вихід нового альбому

Одеський блек метал гурт завершує роботу над другим лонгплеєм. Альбом "Love Exchange Failure" вийде цієї осені на лейблі Debemur Morti Productions.

Наразі можна послухати лише невеликий тізер альбому "Love Exchange Failure".

Над написанням альбому музиканти почали працювати ще у другій половині 2017 року, а приблизний демо-запис був готовий вже на початку 2018-го. 

"Оскільки технічно матеріал виявився значно складнішим, ніж на першому альбомі, нам знадобилося багато часу, щоб гарно підготуватися до студійної сесії запису. Деякий час зайняв пошук гостьових вокалістів, серед яких Іван Козакевич з Sectorial, Гавриленко Віталій з Signals Feed The Void і Fun Service та Рената Кажан з Zukkor Zovv. Також ми знайшли нових музикантів для запису саксофону та клавішних інструментів, що дозволило майже повністю відмовитись від віртуальних інструментів", - пояснюють музиканти. 

На слухачів очікує, зокрема, зміна тематики пісень. 

"Love Exchange Failure" продовжує розвивати еклектику металу та дарк-джазу: перша складова стала швидшою та більш злою, друга — атмосферною, нуарною і повільною. Але і тут не обійшлося без сюрпризів!

Ще хочемо додати, що альбом буде концептуальним, оскільки всі пісні об’єднані спільним сюжетом. Ми відмовились від містики та присвятили другий реліз реальним проблемам", - зазначає White Ward. 

White Ward - одеський блек метал гурт, який виник у 2012 році. Колектив — один із тих, які уособлюють сучасне звучання жанру в Україні та привносять до нього свої експериментальні ідеї. У цьому випадку, мова йде про саксофон. Окрім того White Ward можуть похвалитися контрактом із Debemur Morti Productions та чудовим повноформатником "Futility Report".

Почитати рецензію на White Ward - Futility Report (2017) можна за цим посиланням. 

White Ward у соцмережах:

Bandcamp: https://whiteward.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/whiteward/
ВК: https://vk.com/whiteward
Facebook: https://www.facebook.com/whitewardofficial
Instagram: https://www.instagram.com/whitewardofficial/