Stoned Jesus відправляються у європейський тур

Київський гурт продовжує тур на підтримку четвертого повноформатного альбому "Pilgrims", який вийшов восени 2018-го на відомому австрійському лейблі Napalm Records.

Нова частина туру розпочнеться 19 квітня концертом у Вільнюсі, а завершиться 12 травня у Празі. Під час туру Stoned Jesus відвідають Латвію, Литву, Естонію, Швецію, Норвегію, Данію, Нідерланди, Німеччину, Францію, Бельгію, Швейцарію, Чехію та навіть Великобританію.

На деяких концертах до Stoned Jesus приєднаються український гурт Firejam, норвежці The Devil And The Almighty Blues та німецька команда Samavayo. 

Почитати рецензію на Stoned Jesus - Pilgrims (2018) можна за цим посиланням

Stoned Jesus — український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією, Європою, Америкою і випустив декілька альбомів. Stoned Jesus проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії та, врешті, поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016" та ще чимало досягнень, включно з контрактом із відомим австрійським лейблом Napalm Records.

Stoned Jesus у соцмережах:

ВК: http://vk.com/stoned_jesus
FB: http://www.facebook.com/stonedjesusband
Bandcamp: http://stonedjesus.bandcamp.com
Twitter: http://twitter.com/StonedJesusBand
Instagram: http://instagram.com/stonedjesusband