Фестиваль Brave! Factory анонсував нових учасників

Київський фестиваль електронної музики та сміливої культури Brave! Factory, який пройде 24-25 серпня, поступово розкриває учасників дійства, заповнюючи вільні рядки у лайн-апі. 

За два роки свого існування Brave! Factory став не тільки одним з основних фестивалів в Україні, а й був відзначений різними профільними виданнями світу. Не в останню чергу такий успіх пов'язаний з тим, що організатори прагнуть максимально урізноманітнити програму і розширити стильові рамки.Так, цього року будуть працювати шість сцен, на яких виступлять ді-джеї та музиканти у жанровому діапазоні від пост-року до безкомпромісного техно.

Brave! 2018

Сьогодні на карті Brave! Factory з'явилися такі нові імена:

  • tINI & Bill Patrick відіграють спільний ді-джейський сет у рамках свого проекту Rolls'N'Do. Обидва ді-джеї добре відомі українській клубній публіці, адже tINI зі своєю бандою об'їздила весь світ і давно та успішно резидентствує на Ібіці, а Білл Патрік взагалі буває на всіх великих українських фестивалях та вечірках
  • Deerhoof - американський інді-рок гурт з 1994 року дотримується власного курсу і не змінює переконань. У Києві вони дадуть концерт вперше.
  • Neil Landstrumm - шотландський техно-ветеран завжди відрізнявся специфічним поглядом на музику, і, хоча починав випускати її на легендарному берлінському лейблі Tresor, не дивно, що пізніше зацікавився граймом і бас-культурою, і переїхав на лейбл Planet Mu. Проте, продовжує дивним чином поєднувати ці стилі як у своїх треках, так і в ді-джейських міксах.
  • Solar - чудовий селектор з Сан-Франциско з 20-річним стажем, що дотримується поглядів на музику старої школи, і поєднує у своїх сетах електро, ейсід, EBM і техно, не гребує поставити також індастріал чи панк. До останнього часу не був особливо відомий за межами локальної сцени. Але тепер виступає на найбільш харизматичних фестивалях світу, на кшталт Dekmantel.
  • Jeroen Search - ще один ветеран техно-сцени, на цей раз з Голландії. Йерун записував платівки ще в 90-х під ім'ям DJ Groovehead, які гриміли на всіх танцполах Європи. У Києві продюсер відіграє живцем, а значить можна очікувати багато класичного техно- звучання.h
  • Spekulant - спільний проект київських продюсерів K Lobanov і Alex Savage - резидентів Closer, вже не є таємничим, а ось секретами чарівництва, завдяки якому хлопці записують таку магічну музику, вони навряд чи поділяться.

Раніше організатори Brave! Factory вже анонсували кілька імен фестивалю, серед яких клубні зірки першої величини Dubfire і Marcel Dettmann, легендарний проект батька детройтського техно Хуана Аткінса - Model 500, уподобані всіма Jane Fitz & Carl H., які закривали сет минулорічного фестивалю, головні на сьогодні техно- брати Zenker Brothers, а також Edward & Oskar Offermann, які приїжджають до Києва вже як до себе додому, і деякі інші артисти.

Захід буде проходити на одному з київських заводів, майданчик буде оголошений незабаром. Дата проведення - 24-25 серпня. Квитки можна придбати по 1500 гривень онлайн та у фізичній формі (Sofa store, Savage Food та Closer). 

Квитки онлайн:

TicketsForEvent –– https://brave2019.ticketforevent.com/ru
Resident Advisor –– https://goo.gl/6cHpXC

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/513843489095226/