Олдскульний Ніндзя створила новий музичний проект

Українська реп-виконавиця Олдскульний Ніндзя зробила ребрендинг та у рамках нового проекту Olive Taud презентувала перший сингл "Краща". 

"Я знаю багатьох дівчат, які не зважаючи на свою красу та розум, не вірять в себе й у свої можливості. Вони хочуть, але бояться бути собою, тому що колись їм сказали — в тебе нічого не вийде / це не твоє / це не можливо / це не жіноча справа.

Я також чула ці слова. Але продовжувала йти, довіряючи своєму серцю, і знаю, що вони помиляються. У цій пісні я звертаюся до всіх дівчат, які чомусь вважають, що не заслуговують бути щасливими. Кожна людина – це неповторна особистість і надія для світу, в якому ми живемо. І ти маєш можливість здійснити свої мрії. Тому що ти – краща", - розповідає виконавиця..

Новий трек був записаний на студії Aladdin Records, а за його продакшн відповідав Shozabeat.  Він уже доступний на стрімінгових сервісах: 

iTunes: https://itunes.apple.com/album/id1458156337?ls=1&app=itunes
Apple Music: https://itunes.apple.com/album/id/1458156337
Spotify: https://open.spotify.com/album/5J3jAxGdFTiOQqgSFoSTqX

Проект Olive Taud позиціюється, як абсолютно окремий, тож сторінки пов'язані з Олдскульний Ніндзя незабаром буде видалено. На більш тривалий час залишиться SoundCloud, де є всі альбоми та сингли, доступні для вільного завантаження. 

"Я дуже довго мовчала. Після виходу мого останнього альбому у 2017 році, минуло вже багато часу, і весь цей час я перебувала у зламаному стані. Я хотіла писати, але чомусь в мене не виходило нічого, я сильно боялася, що мені вже немає про що сказати, здавалося, що хтось всередині мене зв’язав усі мої почуття та не дозволяв їм говорити зі мною. У моменти, коли я намагалася писати нові пісні, то сумнівалася у кожному слові та мені здавалося, що це бездарні та нікому не потрібні слова. Йшов час і я віддалялася від цього все більше і більше, і просто закривала очі на найголовніше, що було в моєму житті. За ці майже 2 роки я списала тисячу листів, які один за одним летіли у смітник, і в результаті неодноразових спроб повернути себе до ладу, я це зробила.

Зараз я хочу звернутися до вас, до тих, хто досі залишається зі мною. Хочу сказати вам велике дякую! За ваші коментарі, листи, вашу підтримку! Коли я бачила, що ви пам’ятаєте про мене і чекаєте нових пісень — я заряджалася цим і намагалася рухатися далі. Я хочу, щоб ви знали, що все, що я роблю, я роблю це лише завдяки вам і для вас. Дякую вам за спільний шлях з Олдскульним Ніндзею та прийшов час попрощатися. Але я йду, щоб повернутися новою. Більш впевненою, більш відкритою, одним словом "собою". Це буде нове ім’я, інша музика й інша я. Але така, яка я є насправді. Те, що я відчуваю і те, що імпонує мені зараз", - пояснила раніше Олдскульний Ніндзя.

Дніпровська реп-виконавиця Олдскульний Ніндзя з’явилася досить несподівано у 2014 році, коли впевнено увійшла в українську реп-сцену зі своїм дебютним міні-альбомом "чайна лавка". Авторитетні українські реп-видання швидко визнали її стиль виконання унікальним для української сцени, принаймні з-серед дівчат. Альбом "Останній Динозавр" (2017) став також останнім лонгплеєм для виконавиці у рамках проекту Олдскульний Ніндзя. 

Olive Taud у соцмережах: 

https://www.facebook.com/olivetaudpage/
https://www.instagram.com/iamolivetaud/
https://soundcloud.com/olivetaud/olive-taud-krashcha