Fontaliza вирушає у міні-тур на підтримку нового альбому

Український рок-гурт презентує свій перший україномовний альбом "Фірмові Рухи" у Харкові, Дніпрі, Києві та Одесі.

"Фірмові рухи" - четвертий студійний альбом українського гурту Fontaliza. Альбом був записаний у 2018 році на київській студії Badminton. У результаті вийшов мікс гранжу, регі, балади, рок-бойовиків і пісні, написаної за допомогою одних лише газетних заголовків. Окрім того на пісні "Повільний рок-н-рол", "Тварина", "Амазонка" були презентовані відеокліпи.

Почитати рецензію на Fontaliza - Фірмові рухи (2018) від Єгора Фелюста можна за цим посиланням.

Розклад туру:

  • 17 квітня — Харків, арт-клуб "Корова"
  • 18 квітня — Дніпро, "Підпілля Махно"
  • 25 квітня — Київ, клуб "MonteRay"
  • 27 квітня — Одеса, арт-клуб "Шкаф"

Нагадаємо, Fontaliza також потрапили до лонг-листа 14 найактуальніших артистів на початок 2019-го за версією премії APPS Music & Sziget: Awards. 

Fontaliza  — український гурт, утворений взимку 2008 року в місті Горлівка Донецької області. З 2014 грає інді-рок в Києві. Команда відома потужними лайвами та виступами на таких фестивалях як Atlas Weekend, Zaxidfest, Файне Місто, Республіка, Схід Рок, підтримкою виступів таких гуртів як Three Days Grace та Blue October. На рахунку колективу вже є декілька альбомів та синглів. Почитати рецензію на останній альбом Fontaliza – Born In Coal Dust (2017) можна за цим посиланням.  

До слова, навесні 2018 Fontaliza оновила склад гурту. Відтепер це: Павло Холошев (лід-вокал, гітара), Артем Таланов (барабани), Гнат Карташев (бас-гітара) та новий учасник гурту - гітарист Юрій (Нестор) Холошев, молодший брат вокаліста. Тепер Fontaliza - це квартет з другою гітарою та бек-вокалом.

Fontaliza  у соцмережах:

https://soundcloud.com/fontaliza
https://www.facebook.com/Fontaliza/
https://www.youtube.com/channel/UCuvTA5guVcRLy1Qcktr4yhw