alyona alyona випустила дебютний альбом

Українська реп-виконавиця випустила свій перший повноформатний альбом "Пушка". 

Альбом можна послухати на всіх популярних стрімінгових сервісах. 

"Мені в коментарях люди зазвичай пишуть, що я — пушка. І я себе асоціюю з чимось більшим, крутим і з ядром усередині", - розповідала раніше виконавиця в інтерв'ю Apple Music.

До альбому увійшли майже усі випущені раніше пісні alyona alyona, при чому головним треком виконавиця називає пісню "Відчиняй". А от на однойменну з альбомом "Пушка" вийшов також і кліп. Його режисерами стали Delta Arthur та Igor Basket. Відео знімали у Берліні.

"Це просто "Пушка". Вона може гриміти звідусіль, може надихати та мотивувати, може розривати з середини, може торкатися найпотаємніших куточків душі. У ці 13 ядер я вклала частку себе і маю намір розкачати ними всіх", - додає виконавиця. 

Презентація альбому запланована на травень, зокрема, почути його можна буде у Харкові, Києві, Одесі, Львові, Вінниці, Тернополі Івано-Франківську і не тільки. Разом з тим у день виходу альбому alyona alyona запускає дводенну (8 і 9 квітня) акцію: 50% знижка на всі квитки всіх концертів її майбутнього туру, включаючи сольник у Зеленому театрі в Києві. Для отримання знижки достатньо ввести промокод "Pooshka". Подробиці на сайті туру за посиланням.  

Нагадаємо, alyona alyona (Савраненко Альона) - вихователька дитячого саду з Баришівки, яка восени 2018-го дебютувала зі двома кліпами на трек "Рибки", які швидко здобули велику популярність у мережі та отримали кілька сотень тисяч переглядів. Раніше Альона творила під псевдонімом Alyona Al.kaida, але наразі її записи можна знайти лише у деяких соцмережах. 

alyona alyona у соцмережах:

https://soundcloud.com/alyonaalyona