Neformat відзначив 15-ту річницю концертом. ФОТО

26 лютого порталу Neformat.com.ua виповнилося 15 років. До цієї події, яку ми плануємо відзначати цілий рік, ми підготували цілий ряд активностей, серед яких був і недавній концерт у клубі Mezzanine (наголошуємо, концерт!).

Фото kirai gigs

Ось кілька коментарів від представників редакції щодо цього івенту. 

Роман Шевченко, інтерв'юер:

"Концерт на честь 15-річчя Неформату назавжди залишиться у моїй пам'яті як важлива подія, адже на ньому збулися дві мої маленькі мрії. Перша — стати частиною редакції та друга — почути улюбленців Orpha наживо.

Після прочитання крутої торішньої статті про 14-річчя Неформату, я остаточно переконався, що хочу бути причетним до життя порталу і зважився напроситися у команду. Позаду вже цілий рік у штаті та дуже хочеться вірити, що мої матеріали дали ковток свіжого повітря сайту.

Неформат (у першу чергу) завжди був збором однодумців — усі ми любимо українську музику і хочемо, щоб про хороші команди було відомо більше, ніж їхня історія та релізи. Дуже радий, що за цей рік устиг познайомитися вживу майже з усіма авторами, адже ми розкидані по кутках України та всі такі різні, але з однією метою, що нас об'єднує."

Олександр Масовець, CEO

"Неформат од самого початку задумувався як майданчик для спілкування креативних людей, експериментаторів, візіонерів, здебільшого музикантів, але не тільки, які творять на вістрі світової культури та трендів. А інколи й випереджаючи їх.

На 15-му році існування сайту можна точно сказати, що Неформат впевнено продовжує виконувати свою місію. Сильна команда редакції, підкріплена досвідченими авторами та журналістами, та нові люди, що приносять свіжі круті ідеї, які органічно лягають на досвід “старожилів“. Це все ми - Neformat Family.

Не винятком є і концерт на честь нашого Дня Народження. Яскраве різновекторне ком’юніті зібралося в одному місці, щоб знатно переугоріти."

Ярина Денисюк, головна редакторка:

"Я буду лаконічною, адже хлопці багато чого написали до мене. Класно, що нам нарешті вдалося зібратися фізично в одному місці та в один час, адже наша редакція більше віртуальна і часом складно відчути цей командний дух. Але він є, у чому і можна було переконатися на івенті. Сподіваюся, збиратимемося так частіше."

Аліна Плеська, випускова редакторка

"Я познайомилася с Неформатом дуже давно, але частиною команди стала тільки цьогоріч. Тому для мене цей концерт був особливим, бо я вперше беру участь у такому заході не просто як відвідувачка.

Неформат фемілі — це більше, ніж просто купка друзів. Це дійсно сім’я, яка робить щось особливе. Ми всі докладаємо зусиль, аби наш сайт не стояв на місці, а розвивався і на ньому з’являлися нові цікаві матеріали на дуже різні теми, хоч і об’єднані музикою." 

Єгор Фелюст, редактор розділу анонсів:

"Серед "нового" Неформату я — один зі старожилів. У квітні буде три роки моєї тісної співпраці з порталом. Сказати, що він став частиною сім'ї — не сказати нічого. Завдяки йому я полюбив вітчизняні гурти та відчуваю — нам є, що показати світу."

Для тих, хто не був на концерті, нагадаємо, що там ми анонсували черговий Neformat Fest, який відбудеться наприкінці літа. Детальніші анонси почнуть з'являтися найближчим часом.

Окрім того не забувайте про нашу рубрику Neformat Family, у якій ми згадуємо найцікавіші недіючі або заморожені українські гурти - https://www.neformat.com.ua/neformat-family

Фото Аліни Шоди