TharnBooking зняли невелике відео про андеграундну сцену Хмельницького

Хмельницький букінг напередодні нових івентів презентував відео, присвячене розвитку нової андеграундної сцени Хмельницького. 

"Майже півтора року тому в місті Хмельницький почалася нова музична історія. Ніхто не знав, як це буде розвиватися і до чого приведе, але ми ризикнули та зробили перший осінній Underground Sadness Gig. З цього моменту все продовжується і розвивається досі, до сьогоднішнього моменту, коли нова хвиля андеграундного панку, всіх його відгалужень і не тільки взяла гору у нашому містечку і виросла до величезних масштабів на очах у нашої публіки, яка за півтора року стала чимось більшим, ніж просто скупченням людей на концертах", - йдеться в описі відео.

Серед команд, які стали частиною цього двіжу та полюбилися місцевій публіці букінг згадує René Maheu, The Sunset Survival, Elephant Opinions, Minroud, Edgy Point, The Visitors, Redemption, Bopping To The Radio, Under Streets, Garden Krist, KAT, Janpalach, Suffer, Reminded, Передсмертна Кадриль, Bluesbreaker, Almaz, В Сраку Громадську Думку, Больше Леса, CIOS та Raw Grip.

Нагадаємо, Spring Underground Sadness Gig vol. II разом зо Scenes We Have Missed з Туреччини відбудеться вже завтра у хмельницькому Hot Club.

TharnBooking - хмельницький букінг, який діє з 2017 року та спеціалізується на андеграундних івентах. Засновник і головний організатор букінгу — Олександр Рожковський.

TharnBooking у соцмережах:

https://www.facebook.com/TharnBooking/
https://www.youtube.com/channel/UCe9kfCIksnOQOseL4ujy4aw