The Nietzsche випустили традиційний квітневий лайв

Одеський гурт представляє уже третій у своїй історії лайв. "Bohemian Requiem" був записаний у грудні під час виступу колективу на премії The Best Ukrainian Metal Act 2018. У результаті до нього увійшли треки з останнього міні-альбому "Finals." та більш давніх релізів гурту.

Нагадаємо, традиція випускати квітневі лайви у The Nietzsche розпочалася у 2016 році з виходом "Like. Live. Love.", де фігурували знамениті золоті лосини. Другий лайв "Live 201" (2018) допоміг гурту зібрати гроші на запис та випуск нового міні-альбому. Традиційно лайви супроводжуються не лише аудіозаписом, але також відео від Kirai gigs.

Як можна зрозуміти з назви "Bohemian Requiem", у новому лайві гурт виступає в образі учасників гурту Queen. Музиканти зазначають також, що, можливо, це їх останній лайв (але це не точно). 

За зведення та мастеринг релізу відповідав Олексій Нагорних.

The Nietzsche утворили музиканти таких колективів, як Septa, Facepalm, Pictures Inside Me, Cheshires та Злам. Першу пісню вони написали на вірші Маяковського у 2013 році. Стиль музики колективу найчастіше описують як маткор.

Почитати рецензії на інші релізи гурту можна за цими посиланнями: "The Nietzsche - Intro to Advanced Poetry" [EP] (2015), "The Nietzsche – Welcome To Poetry 201" [EP] (2016), The Nietzsche - Live 201 (2018). 

The Nietzsche у соцмережах:

Bandcamp: https://thenietzsche.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/thenietzscheband
Instagram: https://www.instagram.com/thenietzscheband
YouTube: https://www.youtube.com/c/TheNietzsche
VK: https://vk.com/thenietzsche