Rotting Christ їдуть в Україну з невеликим туром

Титани світової метал-сцени з 30-ти річною історією Rotting Christ відправляються у невеликий тур Україною з новим альбомом "The Heretics"

Rotting Christ - гурт, який вже давно закарбував своє місце на алеї слави екстремального металу, проте залишається відданим своїм фанатам та музиці й не слідує комерційним тенденціям. Греки зробили значний внесок у розвиток метал-сцени та стабільно потрапляють у рейтинги найбільш вражаючих лайв-гуртів у блек-металі.

Альбом "The Heretics" - відкриває зовсім нову главу творчості гурту, це — війна за серця та розуми людей. Брати Толіси віднайшли ідеальний баланс класичного стилю гурту з унікальними рифами та ритмами з однієї сторони, та новими елементами з іншої — такими як григоріанські співи та сатанинські проповіді, підкріплені гіпнотичним блек-металом другої хвилі, або оперний бек-вокал у треці "Vetry Zlye" та металевий марш у треці "Raven" за мотивами містичного вірша Едґара Аллана По.

"Я люблю жити міфами. Міфи створюють мрії, а без мрій ми ніщо, тому я продовжуватиму до кінця. Поки живемо, ми будемо займатись музикою і нести гасло "Non Serviam" (Лат. "Я не буду служити”) "-, розповідає лідер гурту Сакіс Толіс.

Концерти відбудуться 13 вересня у Львові, 14 вересня у Києві та 15 вересня у Харкові. Греки виступлять на підтримку нового альбому "The Heretics", з яким наразі розносить вщент концертні майданчики світу. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/3122400147786018/