Doomed City випустили дебютний альбом

Харківський гурт (раніше називався 5R6) нарешті представив слухачам обіцяний перший повноформатний альбом "Poetry Of Simple Things". 

"Зміна назви гурту не була випадковою, адже у першу чергу змінився музичний матеріал - на альбомі "Poetry Of Simple Things" скоріше можна почути відголоски Fugazi та Jawbox, аніж King Crimson чи Tool. Незмінним залишилося те, що музика гурту важко піддається класифікації. Легше за все сказати, що це альтернативний рок в широкому сенсі, що пройшов через призму бачення кожного з учасників гурту", - йдеться у прес-релізі.

Doomed City звучать по-різному, пояснюється це тим, що пісні на альбомі були написані у різні часи чотирма дуже різними людьми, у котрих набагато більше спільного, якщо придивитися. Водночас, альбом не є просто набором рандомних пісень - це панорамна композиція, що показує гурт та його еволюцію з різних сторін. 

Альбом було записано на Студії О! Артемом Алтуніним. Зведення та мастеринг були зроблені Артемом Алтуніним та Дмитром Зінченко на студії Співаки Рекордс.

Актуальний склад Doomed City:

  • Ігор Зубко - гітара, вокал
  • Дмитро Зінченко - ударні, вокал
  • Євгеній Зінченко - бас, вокал
  • Кирило Бренер - гітара, вокал

5R6 - харківський колектив, який виник у 2005 році. Команда виступала на численних українських фестивалях та концертах, неодноразово їздила за кордон, була резидентом київського лейбла RobustFellow. Перший та водночас останній свій повноформатний альбом "Islands" гурт видав у 2015 році.  Наприкінці 2017-го 5R6 оголосили, що планують востаннє виступити під старою назвою та виконати старі пісні, що і справді відбулося на п'ятому Winter Mass 27 січня 2018 року у MonteRay Live Stage. Більше про цю метаморфозу можна дізнатися із нашого інтерв'ю з гітаристом та вокалістом колективу Ігорем Зубком. 

Почитати рецензію на релізи 5R6 - "Knots & Spirals" (2010) та "Islands" (2015) можна за відповідними посиланнями.

Doomed City у соцмережах:

https://doomedcity.bandcamp.com
https://vk.com/doomedcityband
https://www.facebook.com/doomedcity.band