Sasha Boole виступив на 2 Meter Sessions у Нідерландах

Чернівецький виконавець Sasha Boole відіграв ексклюзивний концерт для легендарної нідерландської ТВ-програми 2 Meter Sessions, яка існує з 1987 року. Там виступали Foo Fighters, Radiohead, INXS, REM, The Cranberries, Coldplay, Damien Jurado та інші світові зірки. Вітчизняний сінгер-сонграйтер став першим українським артистом, якого запросили для участі в ній.

Sasha Boole у Нідерландах був не випадково – саме там він взяв участь у найавторитетнішому європейському шоукейс-фестивалі Eurosonic Noorderslag, що відбувся минулого тижня у місті Гронінген. На нього приїжджає близько 4 тисяч найвпливовіших експертів музичної індустрії та протягом 3-х днів виступає понад 450 артистів з усього континенту. Саме на цьому бізнес-заході вирішується, яка молода музика буде звучати по всій Європі наступні декілька років.

На Eurosonic Noorderslag український сінгер-сонграйтер відіграв одразу два аншлагові концерти, був запрошений для інтерв’ю на національне телебачення та зіграв акустичний сет для програми 2 Meter Sessions. Попри те, що у виконавця є пісні англійською, журналісти попросили заграти саме україномовну пісню, тому що такого в них не було за весь час існування їх програми. 

Менеджерську підтримку Саші на шоукейсі здійснювала незалежна ініціатива Music Export Ukraine, що допомагає вітчизняним артистам будувати міжнародну кар’єру та успішно виступати на закордонних бізнес-заходах.

Sasha Boole / Саша Буль - чернівецький сонграйтер, кантрі/фолк виконавець, котрий грає на багатьох музичних інструментах. Його активна гастрольна діяльність почалась лише у 2014 році, проте кількість зіграних концертів от-от перевалить за другу сотню. За спиною музиканта кілька повноформатних альбомів, один з яких виданий на вінілі українським лейблом AbyShoMusic, та кілька синглів. 

Почитати рецензію на Sasha Boole - Vol.1 (2013) можна тут.

Sasha Boole у соцмережах:

ВК: https://vk.com/sashaboole
Bandcamp: https://sashaboole.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/sashabooleofficial
Soundcloud: https://soundcloud.com/sasha-boole

Обкладинка - фото Jorn Baars