В Україні з'явилася власна передача про вініли - Diskultura Live

Diskultura Live - це відеопроект, який діє при однойменному київському магазині вінілів. На його рахунку вже чотири випущені ролики, а також кілька нових передач вже у процесі. Суть передачі подібна до "What's In My Bag?" від Amoeba, де різноманітні музиканти обирають цікаві для них вініли та коментують свій вибір.

"Diskultura live - це музична передача, мета якої - розширити кругозір її глядачів, популяризувати музику на вінілі та дізнатися щось нове й цікаве для себе з вуст тих, хто створює музику", - розповідає Андрій Репко, один із засновників передачі. 

Окрім нього над відеопроектом працюють головний режисер Олексій Колодяжний та ведучий Ярослав Глинський, які також є співзасновниками Diskultura live. За місяць діяльності хлопці встигли випустити вже чотири ролики за участі електронного артиста Максима Сікаленка (Cape Cod), ді-джейки Даші Колосової, реп-виконавця Kulya (Тулим), та фронтмена гурту Stoned Jesus Ігоря Сидоренка. Окрім того уже триває робота над новими випусками за участі вокаліста Bluesbreaker Михайла Благодира та Dj Scream (b-boy, MC, організатор багатьох івентів). 

Нові відео вийдуть найближчим часом. Стежити за ними можна на офіційних сторінках проекту. 

DiskulturaLive у соцмережах:

https://www.instagram.com/diskultura.live/
https://www.youtube.com/channel/UCr8sdJYUw246bv1SpS5Zkjw
https://www.facebook.com/diskulturaLive/