Zwyntar випустив перший альбом

Київський дарк-кантрі гурт представив слухачам свій дебютний повноформатний альбом "Мертві Голоси". За словами музикантів, його навіть можна вважати першим у світі українським дарк-кантрі альбомом. 

У цій концептуальній колекції пісень тісно переплітаються давні американські та українські народні казки й перекази. 

"Альбом "Мертві Голосі" - це захоплююча подорож до таємничої землі, десь за межами тіні Долини смерті. Тут народні казки та міські легенди різних культур об'єднуються у єдиний всесвіт. Це місце небезпечне і жорстоке, але водночас завжди є надія, а також вірний пістолет Кольта, щоб захистити мандрівника від будь-яких ворогів. Настрій альбому може змінюватися від щасливого до темного, від фаталістичного до романтичного", - йдеться в описі релізу.   

У цій роботі Zwyntar намагався зробити все можливе, щоб перенести досвід і вайб своїх живих виступів у студійний альбом. Нагадаємо, це перший великий реліз гурту після виходу EP "Гріх" 2016 року та і взагалі перший лонгплей в історії колективу. Опісля Zwyntar  випустив ще два сингли: "Mykola" (2017) та "На Болоті (In The Wetlands)" (2016), які також увійшли до альбому.

Альбом "Мертві Голоси" доступний на усіх популярних стрімінг-платформах.

Zwyntar - київський дар кантрі гурт. "Хтось називає це саузерном чи американою, хтось дарк-кантрі або госпел-вічхаусом, ми звемо це Zwyntar", - описують свою музику самі виконавці. Перший їх сингл вийшов у грудні 2015 року. А у 2016 році гурт Zwyntar випустив свій дебютний EP "Гріх". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. 

Zwyntar у соцмережах:

http://zwyntar.com/
https://vk.com/zwyntar_band
https://www.facebook.com/zwyntar
https://zwyntar.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/zwyntar
https://www.youtube.com/channel/UCio0I8HBJ7rWc7tk17rYqHw