Ап1екс та Wootabi. презентують новий кліп. Прем'єра на Neformat.com.ua

Ап1екс представляє новий кліп на пісню "Медузи", що є реміксом від Wootabi. на раніше випущений трек виконавця. У цьому ролику використані кадри вже випущених та майбутніх відео команди.

 "Вирішили зняти кліп, але, тіпа, не хотіли слухати знов той самий трек всю дорогу і зробили ремікс", - пояснює учасник колективу Ціна Ритму Ап1екс.

Нагадаємо, оригінальна версія треку "Медузи" з'явилася ще у листопаді 2015 року. Свої слова Ап1екс тоді наклав на інструментал від бітмейкера Angelo Porter. Персонаж треку не хоче грати в ігри, які пропонує йому ситуація. У той же момент, коли він дає їй негативну оцінку, вона одразу ж стає такою.

Режисером-постановником виступив автор реміксу - Вутабі. У цій же зв'язці артисти дають живі перформанси на рівненських рейвах та виставках. Ось лінк на крайню подію у Рівному, де Ап1екс був у ролі ведучого, а також спільно з Вутабі виконав сет. 

Перший сольний відеоролик на трек "Відхідні дні" Ап1екс випустив ще восени минулого року. 

Ап1екс - це сольний проект одного з учасників рівненського хіп-хоп гурту Ціна Ритму. На його рахунку вже чимало синглів та кілька відео. 

Ап1екс у соцмережах:

https://soundcloud.com/appeks_lzr_dmg
https://vk.com/appeks_lzr_dmg
https://www.facebook.com/ApeksLzrDmg/

Wootabi. у соцмережах:

https://soundcloud.com/wootabi