Ignea видасть інструментальну версію дебютного альбому

Український modern oriental metal гурт анонсував вихід інструментальної версії свого дебютного повноформатника "The Sign of Faith". 

Інструментальна версія "The Sign of Faith" з'явиться у мережі 20 грудня. вона буде доступною на Spotify, iTunes, Google Play, Amazon та інших популярних стрімінгових платформах.  

Нагадаємо, раніше гурт Ignea випустив яскравий кліп про криваву королеву, з яким претендує на звання кращого метал-відео року за версією BUMA 2018. 

Гурт Ignea було створено у Києві 2011 року під назвою Parallax. 2015 року гурт змінив свою назву на Ignea. На рахунку колективу 1 EP, 2 сингли та повноформатний альбом; понад 3 мільйони переглядів та 25 тисяч підписників на YouTube; понад 18 тисяч підписників з усього світу на Facebook; виступи на таких фестивалях як Rock Area, «Тарас Бульба», Black Sea Metal Fest та RespublicaFEST; третє місце на конкурсі The Best Ukrainian Metal Act 2017.

Вокалістка гурту Хель Богданова стала першою героїнею нашої рубрики Travel Guide. Почитати її рекомендації щодо Києва можна за цим посиланням.

Ignea у соцмережах:

https://ignea.band/
https://www.facebook.com/ignea.band/
https://www.youtube.com/igneaband
https://twitter.com/ignea_band
https://www.instagram.com/ignea.band/