DIYana випустила перший міні-альбом

Київська співачка DIYana (раніше Яна Соуле) презентувала слухачам свій перший міні-альбом "Бери, сияй".  У ньому виконавиця доступно і дотепно розповідає про життя творчої дівчинки в у великому місті.

"Бери, сияй - це я кажу, перш за все, самій собі. А заодно і багатьом іншим музикантам, які не бачать перспектив, але продовжують творити, бо по-іншому неможливо. У наших реаліях складно залишатися вірним своїй мрії. Але якщо в результаті у тебе все виходить, то ти відчуваєш себе найщасливішою людиною на планеті", - розповідає DIYana. 

Дебютний EP дівчини випустив лейбл українського репера Ліона HitWonder. Реліз уже доступний для покупки та стрімінгу в усіх онлайн-магазинах (Apple Music, Spotify, YouTube Music).

Треклист:  

1. Капли
2. Бери, сияй
3. Статус кво
4. Забери меня, мам

Реліз закриває раніше вже опублікований сингл "Забери меня, мам!", на який також був знятий дебютний кліп DIYana

Нагадаємо, під псевдонімом Яна Соуле співачка випустила два релізи. Це дебютний альбом "Дайте Слово Яне" (2015) і міні-альбом "Трио" (2017). Обидва релізи спродюсував київський бітмейкер СЫР.

Почитати рецензію на Яна Соуле – Трио (2017) можна за цим посиланням

Новий же псевдонім DIYana покликаний символізувати універсальний талант виконавиці, адже Яна сама пише музику, тексти пісень, конструює біти, робить зведення. 

DIYana у соцмережах:

https://www.facebook.com/DIYanaSinger/
https://vk.com/diyana_singer
https://www.instagram.com/diyana_do_it_yourself/
https://soundcloud.com/yanasoule