Contact Lights випустив новий міні-альбом

Київський проект представив слухачам новий міні-альбом, який отримав назву "Mrak". 

Новий міні-альбом автор назвав "Mrak", а створював його під впливом таких музичних проектів, як Perturbator, Behemoth, Сруб, Deafheaven і Godspeed you! Black Emperor.

"У музиці таким чином я постарався поєднати елементи darksynth, dark folk, synthwave, post-rock та black metal музики. І також передати атмосферу, яка б відповідала нічній прогулянці лісами українських Карпат, коли навколо темрява, відьми влаштовують свої шабаші, лісові кодла женуться за вами, вас охоплює страх і паніка і ви не знаєте, куди бігти.

Сам меседж, який я хотів донести у цьому міні-альбомі адресується всьому людству, яке, попри всі проблеми, які нас оточують, продовжує бігти та тонути у цьому мороці. Не усвідомлюючи, які проблеми нас оточують, глобальні проблеми, які не можна вирішити, просто закривши на них очі, і егоїстично очікуючи години своєї смерті, щоб більше цього не бачити та не виправляти, бо сліпий вже не боїться темряви", - додає автор проекту Ярослав Вітковський.

Цікавою є обкладинка релізу, на якій можна побачити чотири різнокольорові черепи. Вони ж, але в інших ракурсах, зображені на обкладинках усіх чотирьох треків, які містить міні-альбом. Автором цього артворку став брат виконавця - Ігор Вітковський.  

Нагадаємо, перший повноформатний альбом "Paradis Artificial" Contact Lights випустив влітку цього року.

Contact Lights у соцмережах:

https://soundcloud.com/contact_lights
https://contactlights.bandcamp.com
https://www.instagram.com/contact_lights