The Nietzsche випустили новий кліп

Одеський гурт зняв новий кліп на трек "Emily (Wants The) D" з третього міні-альбому "Finals.", який вийшов наприкінці серпня цього року. У новій роботі гурт пропонує глядачам пограти в шаради.

У новому відео "Emily (Wants The) D" учасники гурту зображають різні речі, до того ж образи дублюються на екрані позаду них. Глядачам же The Nietzsche  пропонують пограти в шаради та вгадати, що саме вони зображають. Правильні відповіді можна дізнатися, включивши субтитри до відео. 

Ролик знімав Іван Вижлєцов (Doomeye), а його обробкою займався відомий відеограф Олег Руз. Саму ж пісню записували на студії Revet Sound, як і решту міні-альбому "Finals.". Почитати рецензію на цей реліз можна за наступним посиланням

Почути гурт наживо можна буде у Києві  2 грудня на Outsider fest, а також 22 грудня на The Best Ukrainian Metal Act.

The Nietzsche утворили музиканти таких колективів, як Septa, Facepalm, Pictures Inside Me, Cheshires та Злам. Першу пісню вони написали на вірші Маяковського у 2013 році. Стиль музики колективу найчастіше описують як маткор.

Почитати рецензії на інші релізи гурту можна за цими посиланнями: "The Nietzsche - Intro to Advanced Poetry" [EP] (2015), "The Nietzsche – Welcome To Poetry 201" [EP] (2016), The Nietzsche - Live 201 (2018). 

The Nietzsche у соцмережах:

Bandcamp: https://thenietzsche.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/thenietzscheband
Instagram: https://www.instagram.com/thenietzscheband
YouTube: https://www.youtube.com/c/TheNietzsche
VK: https://vk.com/thenietzsche