Neformat організовує зимовий Stoner Doom Gig у Києві

Вечір окультних танців, психоделічного трансу і похоронних процесій. Ритуали і обряди проводитимуть кращі stoner doom гурти України разом із нашумівшими гостями з Польщі.

У лайн-апі івенту:

- Goosła (Psychedelic ritual doom, Польща/Україна) - польсько-український квартет, після недовгої паузи по численних літніх фестивалях, повертається на наші землі. Справляючи свою чергову месу Goosła відкриє тобі твій власний всесвіт, наблизить до таємниць буття і розуміння числа 42.

- Mother Witch & Dead Water Ghosts (Occult rock, Одеса/Київ) - вже давно не секрет для сотень фанів, що назва гурту на 100% відповідає змісту. Головна відьма психоделік сцени та її привиди затягнуть тебе на дно темного озера.

- Ritual Service (Stoner doom/Acid metal, Одеса) - ти точно захочеш чути їх на свої похоронах. Рідні і близькі плакатимуть від жаху, навіяного їх музикою, поки ти киватимеш головою в такт у своїй могилі.

Концерт відбудеться у Volume Club (вул. Гарматна, 26/2) 7 грудня. Квитки можна купити  по 100 гривень у передпродажу та по 150 у день івенту. 

Подія у соцмережах:

https://facebook.com/events/490536828125310