Гурт Лінія Маннергейма випустив новий кліп

Український гурт представив свій другий відеокліп, який музиканти зняли на трек "Ісус із Назарета" з останнього міні-альбому "Бої без правил". 

"Забудьте про 90-ті, вони давно здохли. Натомість лишилась наша героїчна реальність, що перемелює своїми залізними щелепами гарячі серця вчорашніх підлітків. Романтики й візіонери, місіонери з офісів та гуртових складів підкорюють цю реальність саме сьогодні, тут і тепер, правлять її під себе, покладаючись виключно на Слово Боже. Що не заважає їм, ясна річ, лишатися атеїстами. Одне слово, до вашої уваги новий кліп Лінії Маннергейма", - йдеться на офіційній сторінці Сергія Жадана, 

"Ісус із Назарета" – друга відеоробота харківського музичного проекту Лінія Маннергейма. Кліп знімав наприкінці серпня у Харкові режисер Михайло Лук’яненко. У кадрі крім музикантів Лінії з’являються актори Михайло Озеров та Дмитро Петров. Також уперше на екрані з’являється Марія Жадан.

Відео зроблене на підтримку другого синглу міні-альбому "Бої без правил", що вийшов на початку вересня та став другим міні-альбомом гурту за цей рік. За словами музикантів, кліп присвячується усім загиблим у вуличних перестрілках.

Лінія Маннергейма - це український spoken word гурт, творцями якого стали Сергій Жадан, Олег Каданов, Євген Турчинов та Дмитро Зінченко. Нагадаємо, Олег Каданов відомий за участю в гурті Оркестр Че, а Євген Турчинов та, власне, Сергій Жадан разом грають у колективі Собаки в космосі. 

Склад колективу:

  • Сергій Жадан – вокал, тексти
  • Олег Каданов – гітара, вокал
  • Євген Турчинов – гітара, вокал
  • Дмитро Зінченко – ударні, бас, гітара, синтезатори 

Лінія Маннергейма у соцмережах:

https://soundcloud.com/mannerheimline/sets/detvoyaliniya
https://www.facebook.com/mannerheim.line/