Drunk Diver випустив новий альбом

Львівський сладж гурт представив слухачам новий повноформатний альбом "Палеоліт".  Він є своєрідним продовженням попереднього лонгплею Drunk Diver

"Палеоліт – це фрагменти світу того часу, коли міцно затиснутий камінь у п’ятірні був важливішим за iPhone, в цій же ж таки п’ятірні; запечена на вогнищі мамонтятина - смачнішою за суші, піци та бургери; коли сперма і кров проливались частіше, ніж єгер та джек деніелс; коли вполювати звіра чи знайти гриба, було необхідніше, ніж замовити модну шмату в неті або зробити селфач; коли бороди не голились за неможливістю їх поголити, а не для того, щоб зайвий раз засвітитись в барбершопі; коли ворожбити несли відповідальність за свій люд на відміну святих отців, ксьондзів, гуру та психологів. Можна продовжувати довго цей порівняльний ряд. Зупинимось. Іншими словами, Палеоліт - це світогляд. Це не протест. Усі ми ведемо свій родовід з часів палеоліту. Потрібно лише почути серцебиття предків, налаштуватись, і поринути у подорож крізь каламуть століть…", - йдеться в описі релізу. 

Музиканти також зазначають, що  у площині всієї творчості гурту альбом "Палеоліт" є настроєвим продовження альбому "God Eternal", а до гри на контрабасі тут ще долучилась дримба.

Обидва альбоми були записані на двоканальний диктофон у репетиційці Jabo Kritsky, а запис вокалу та дримби відбувався на 474 Studio. Зведення та мастеринг роботи здійснила львівська студія Dzhmil' Records.

Drunk Diver - sludge/grind гурт, який розпочав свою діяльність у Львові у 2012 році. Але до того, ще з 2005 року існувала львівська грайндкор формація ВІА "Дзвіночок, і саме на базі цього проекту через 7 років з'явився Drunk Diver. На рахунку гурту вже кілька повноформатних альбомів. 

Drunk Diver у соцмережах:

https://www.facebook.com/Drunk-Diver-1417516005159913
https://soundcloud.com/drunk_diver
https://drunkdiver.bandcamp.com
https://www.youtube.com/channel/UCrgHVdxL0lDm2eRHI9H9SEw