Гурт Refinders випустив дебютний кліп

Київський синт-поп гурт представляє свій перший кліп на пісню "All Night Long" із повноформатного альбому "Skin Effect".

Електронний проект Refinders вперше заявив про себе влітку 2018 року з виходом дебютного альбому "Skin Effect".

"На українській сцені Refinders швидко зайняли порожню нішу меланхолійного синт-попу і розмашисто фестивальної електроніки. Слухачі та преса порівнювали альбом "Skin Effect" з музикою Moderat, The Woodkid, Trentemoller, Royksopp. Не можна не відзначити, що пісні Refinders дуже кінематографічні. І здається, тепер хлопці приступили до їх масштабної екранізації", - йдеться у прес-релізі. 

Дебютне відео зняли на один з найбільш динамічних синглів альбому - "All Night Long".

Кафкіанський сюжет кліпу розіграли в індустріальних пейзажах Києва. Хлопець переживає хворобливе перетворення у рептилію.

"Головного героя кидає з вогню у воду. Як і багатьох з нас. Він не може прийняти свою природу і неминучі метаморфози. Йому незатишно у цьому місті, і він тікає з реальності до випалених полів вигаданої планети зі своєї підсвідомості", - пояснює сюжет кліпу фронтмен Refinders Влад Велєєв.

Роль головного героя виконав український танцюрист Вова Раков, відомий за участю в шоу "Танцюють Всi". Режисеркою відео стала Ната Кіт.

"Можливо, серед природного ландшафту нашому герою стало б легше дихати? А, може, це просто ілюзія. Інфернальна вечірка, підводний катарсис і дівчина-альбінос, яка вершить його долю. Пазл емоцій і переживань, який триває all night long", - зазначає режисерка.

Разом з виходом кліпу на офіційному YouTube каналі групи з'явилося і перше лайв-відео, зняте у Будинку звукозапису. У супроводі невеликого оркестру Refinders виконали композицію "Run Mr Max".

Нагадаємо, гурт Refinders випустив дебютний альбом "Skin Effect" у червні цього року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Refinders у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/refindersband.official/
VK: https://vk.com/refinders
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCV3GhugMfP--Ugn0_sSFbtA