Jinjer випустили перший сингл за останні два роки

Український колектив представив свій перший новий реліз за останні два роки - сингл "Ape".

Пісня увійде до анонсованого раніше міні-альбому "MICRO", який гурт має випустити ще цієї осені. До того ж це перший оригінальний реліз гурту з часу виходу їх альбому "King Of Everything" (2016, Napalm Records). 

"Ми постійно перебували на дорозі, невтомно працюючи, щоб привезти нашу музику до нових місць та нових вух. І цей трек є кульмінацією всієї крові та поту, всього хорошого і поганого, усіх жертв, які ми принесли за останні два роки, щоб дійти до цієї точки",- розповідають музиканти.

Режисером відео для пісні став добре відомий в Україні й не тільки Олег Руз.

Сингл уже доступний на популярних стрімінгових платформах.  

Нагадаємо, раніше Jinjer повідомляли, що вже почали працювати у студії над п'ятьма новими треками. Вийти вони мають у форматі міні-альбому ще цієї осені.

Що ж стосується анонсованих турів та фестивалів, то тут Jinjer в Україні немає рівних. Тільки за жовтень музиканти оголосили дати туру Латинською Америкою, а також анонсували свою участь у фестивалях Reload Festival 2019, Brutal Assault 2019 та Vagos Metal Fest 2019.

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records.У липні 2016-го гурт Jinjer офіційно видав свій другий повноформатник "King of Everything". А вже у грудні гурт отримав звання кращого українського метал-колективу за версією премії BUMA.

Jinjer у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/JinjerOfficial
VK: https://vk.com/jinjer_metal_band
Bandcamp: https://jinjer.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jinjermetal