Kings & Beggars готуються випустити новий альбом

Львівський ансамбль старовинної та народної музики у листопаді представить слухачам свій новий альбом, який отримав назву "Gryphon". 

"Грифон - легендарна істота з античних міфів і не випадково став символом нашого ювілейного альбому. Так само, як грифон - це комбінація лева та орла, і наш альбом містить музику різних часів і народів, наші та ваші улюблені пісні та мелодії. Насолоджуйтесь цією подорожжю крізь час та країни з нами!", - закликають музиканти. 

Передпродаж ювілейного альбому "Gryphon" вже стартував на Бендкемпі гурту, де він доступний у цифровій версії та на дисках. Запланований реліз альбому на 17 листопада.

Ансамбль старовинної та народної музики Kings & Beggars був заснований у березні 2008 року у Львові. За весь час існування склад колективу кілька разів змінювався, але зараз цей творчий союз є стабільним і активно концертує. У репертуарі колективу старовинна музика Європи, як придворна, так і народна. Звідси і походить назва "Kings & Beggars" (королі та жебраки) – придворна музика, якою насолоджувались королі і знатні особи при дворі, а також весела народна музика й танці, що супроводжували свята і розваги простих людей.

Репертуар ансамблю доволі багатий, від пісень XIII століття, балад і танцювальних мелодій XVI століття до народної музики різних країн Європи (української, ірландської та ін.). В основний репертуар входять твори з таких відомих кодексів, як Cantigas de Santa Maria (Spain, XIII cent.), Cantus Buranus (Germany, XIII cent.), Llibre Vermel de Montserrat (Spain, XIV cent.) та ін.. Також репертуар вміщує велику кількість англійських, французьких та італійських танців XIII-XIV та XVI століть та твори анонімних композиторів.

Kings & Beggars у соцмережах:

https://www.facebook.com/KingsAndBeggarsEnsemble/
https://www.instagram.com/kings_and_beggars/
http://kings-and-beggars.com.ua/