Портал Khatacomb видав нову андеграундну збірку

Одеський портал Khatacomb знову порадував українських меломанів цікавою збіркою "Вакханалія". І якщо попередня їх компіляція розширила жанрові рамки, охоплюючи не лише дарк-фолк, але й просто незвичний музичний андеграунд, то зараз розширилися вже й географічні рамки виконавців. 

"Андеграундним музикантам зазвичай знайомі докори у неформатності - адже пошуки власної сцени та слухача суттєво ускладнюються, якщо твоя музика по-справжньому химерна. Третя компіляція від Khatacomb, "Вакханалія", зібрала під крилом старих та нових друзів, що свідомо культивують химерність як художній метод і тому не бояться повної творчої свободи", - йдеться в описі релізу.

Окрім жанрового спектру, збірка також суттєво розширює географію лейблу, захоплюючи не лише нові міста й країни, але й континенти - окрім українських артистів із Києва, Одеси, Запоріжжя та Нової Каховки, участь у ній взяли гурт Drwiwy (Білорусь), Девід Е. Вільямс (США) та Bain Wolfkind (Австралія).

Треклист:

  1. Bain Wolkind and David E. Williams – Cannibal’s Concubine
  2. Casa Ukrania ft. Zukkor Zzov – I’m Your Witch
  3. Drwiwy – Mora
  4. Cloud Roots ft. Caramel Pal – Good Day Today
  5. Dancing Owls Ensemble – Seventh
  6. The House of the Hidden Light – Subtile Jagden
  7. Чорнавідьма – Stella Askaris
  8. r.roo – huh, i’m so broken
  9. Сон Сови – Прогульник
  10. Kadaitcha – Vigil
  11. Habal Garmin – Danzig

Обкладинку для збірки, як і для попередніх компіляцій лейблу, робив Альбін Грау

Дізнатися більше про кожен трек можна на офіційному сайті лейблу.

Заснований кілька років тому портал Khatacomb має на меті висвітлювати доробок артистів, чиї концептуальні інтереси пролягають у площині містичного, магічного та міфологічного. На їх рахунку вже кілька випущених збірок подібної музики, а саме  "Ноктурналія" (2017, рецензія), "Ліміналія" (2017) та "Вакханалія" (2018).

Послухати збірку:

https://vk.com/khatacomb
https://soundcloud.com/khatacomb
https://khatacomb.bandcamp.com
http://khatacomb.com