Анна Васильченко випустила перший сольний міні-альбом

Львівська музикантка днями представила слухачам свій перший реліз - міні-альбом "Age Of Glory", куди увійшли її старі треки. Однак, Анна Васильченко планує продовжити роботу над новим матеріалом. 

Анна Васильченко відома, перш за все, своєю участю в Східноєвропейському ансамблі історичної музики Kings & Beggars, а також у інших проектах, починаючи від грайндкору і завершуючи кельтік панком. Також вона записувала партії скрипки для альбому 1914. Зараз же музикантка випустила свій перший сольний міні-альбом "Age Of Glory".

"Стилістично це medieval folk на стику з dungeon synth та neoclassical dark wave. Для усіх фанатів Arcana, Ataraxia, творчості Peter Bjärgö і просто фанатів Heroes of Might and Magic III - дуже раджу", - таку рецензію міні-альбому дав Дмитро Кумар, фронтмен львівського гурту 1914. 

Варто додати, що Анна навчалася у Львівській національній музичній академії ім. М.Лисенка, де спеціалізувалася на скрипці. Згодом самостійно дівчина освоїла ще цілий ряд історичних музичних інструментів.

Анна Васильченко у соцмережах:

https://annavasylchenko.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/suslik.ania