Премія Jager Music Awards вперше пройде в Україні окремо

Ще минулого року змагання Jager Music Awards проводилося водночас на території чотирьох країн: Росії, України, Білорусі та Казахстану. Цьогоріч же премія для українських виконавців стала окремою. 

Jager Music Awards - це творчий конкурс для музичних виконавців і гуртів, які представляють некомерційну сцену.  Премія виступає за передові явища у музиці та самобутність музикантів, відзначаючи найяскравіших представників незалежної сцени.

Формат Jager Music Awards включає 10 основних номінацій: Гурт року, Сингл року, Відео року, Електроніка, Хіп-хоп, Рок, DJ року, Лейбл року, Подія року та Вклад в індустрію. Потрапити до  них можна тільки за рішенням жюрі. У його складі - експерти з різних областей музичної індустрії, наприклад промоутер Сергій Малецький (H2D), бізнесмен Дмитро Феліксов (Concert.ua), чимало журналістів, а також Григорій Фатьянов (Masterskaya). Очолить жюрі музикант Євген Філатов.

Також у рамках премії діє номінація Young Blood, покликана допомогти молодим музикантам. Переможців у ній вибирають шляхом голосування в три етапи. Перший - прийом заявок. Він вже почався і завершиться 8 жовтня. Музиканти можуть залишити свою кандидатуру та збирати голоси. У ході онлайн-голосування на сайті слухачі вибирають переможця.  16 жовтня буде оголошений список учасників, які перейдуть на другий етап. А 16 листопада ми дізнаємося його результати на самій премії Jager Music Awards UA.  Серед призів - кліп і сертифікат купівлі музичного обладнання.

Проголосувати та дізнатися більше про конкурс можна на його офіційному сайті.

 Нагадаємо, серед переможців минулорічного конкурсу були українські колективи Грибы, Пошлая Молли, [O] та Ghetto Prime.