O'Hamsters збираються у перший європейський тур

Київський celtic punk гурт у листопаді вирушить у перший свій європейський тур. А вже у грудні музиканти організовують великий концерт на честь дев'ятого дня народження колективу.  

"Мы ждали этого почти 9 лет - и вот он, наконец, наш первый европейский тур! Да, он немного короткий - но мы постараемся сделать его как можно более угарным! Менее чем через 2 месяца мы заглянем в Словакию, Польшу, Чехию, Венгрию и закрепим все это взрывным гигом в Калуше!", - йдеться на офіційній сторінці гурту. 

O'Hamsters наразі також шукають міста, в яких вони могли б виступити у вільні дати. Допомогти гурту і надати контакти закладів або організацій можуть всі охочі. 

16.11 - Кошице (Словаччина), Collosseum
17.11 - Краків (Польща), Punk Folk Celtic Fest, Kwadrat
18.11 - TBA
19.11 - Вроцлав (Польща), Stary Klasztor
20.11 - Прага (Чехія), Balada Bar
21.11 - TBA
22.11 - TBA
23.11 - Будапешт (Угорщина), S8 Underground Club
24.11 - Калуш (Україна), Maxwell Pub

А вже 1 грудня у клубі Теплий Ламповий музиканти відзначать свій дев'ятий день народження за участі колективів The Hypnotunez, Всё_Crazy, The Cash та O'Huyeli. 

Гурт O'Hamsters виник у 2009 році і відтоді уміло поєднує в своїй творчості декілька стилів, як-то celtic punk та irish folk-punk. На їх рахунку чимало релізів, зокрема три повноформатні альбоми, два EP та декілька синглів. Гурт за час своєї активності об'їздив Україну від Львова до Луганська, й від Житомира до Одеси, а також побував у Білорусі та Росії. Загалом же на рахунку O'Hamsters понад 100 виступів.

Почитати рецензію на O'Hamsters - Где бы мы ни бывали (LP 2017) можна за цим посиланням.

O'Hamsters у мережі:

Facebook: https://facebook.com/ohamsters
Youtube: https://youtube.com/user/OHamstersband
Soundcloud: https://soundcloud.com/o-hamsters
Bandcamp: https://ohamsters.bandcamp.com/
Intagram: https://instagram.com/ohamsters/
LastFM: https://last.fm/music/O'Hamsters