Steven Wilson їде до Києва

Зірка сучасного прогресив-року - Стівен Вілсон - їде до Києва. 

Лідер культового колективу Porcupine Tree, учасник десятка інших проектів і головний популяризатор одного з найбільш складних жанрів у світі рок-музики, Вілсон майже десять років як займається сольною кар'єрою. Треба сказати, він досяг на цьому терені небувалих успіхів - його альбоми не зникають із верхніх рядків чартів, попрацювати з ним вважають за честь багато іменитих музикантів, а різношерста публіка забиває концертні зали під зав'язку.

До столиці України артист завітає у рамках туру на підтримку альбому "To the Bone" 2017 року, несподівана, але більш ніж заслужена популярність якого  змушує музиканта знову і знову вирушати в дорогу.

Окрім свіжих речей, які гармонійно поєднують усе найкраще від Вілсона-експериментатора і Вілсона-мелодиста, у сетлісті можна побачити чимало класичних композицій Porcupine Tree - нині неактивного гурту, який свого часу безпосередньо вплинув на відродження інтересу до прогресив-року як з боку слухачів, так і з боку музикантів і критиків.

Оцінити витонченість поєднання старих традицій і нових віянь через призму потужної енергетики Стівена Вілсона і його високопрофесійної групи можна буде 2 березня у Жовтневому палаці.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/2143149752602553