W:O:A Metal Battle Ukraine анонсував прийом заявок на наступний рік

Відбір учасника на масштабний метал-фестиваль Wacken Open Air знову пройде в Україні. Це буде вже другий подібний відбір.

Нагадаємо, Wacken Metal Battle стартував у 2003 році. З того часу цей конкурс об'єднує на Wacken Open Air металеву сцену усього світу. Наразі до конкурсу приєдналися понад 40 країн. Серед них Канада, Мексика, Болгарія, Китай, Японія, США та багато інших, які увійшли до цієї всесвітньої мережі, щоб вибрати один, найкращий гурт, який буде представляти сцену їхньої країни на міжнародному фінальному турі Wacken Open Air у Німеччині.

У 2018 році Україна вперше долучилася до цього конкурсу і фіналіст - гурт Motanka - поїхав на міжнародний фінал Wacken Metal Battle, де зайняв друге місце

Нагадаємо, традиційно, фінал Metal Battle проходить на сценах W.E.T Stage і Headbanger’s Stage. Гурти мають можливість показати себе аудиторії найбільшого металевого фестивалю у світі, одночасно демонструючи, як грають метал у їхній рідній країні. Зрештою, журі відбирає п’ять найкращих команд, які будуть нагороджені матеріальними та грошовими призами. 

Фінал Metal Battle на W:O:A також є живим форумом для всіх учасників, де вони можуть поспілкуватися з продюсерами, менеджерами, букерами та лейблами. Таким чином, Metal Battle дає змогу всім учасникам налагодити контакти, які можуть бути корисними для їх музичного майбутнього.

Прийом заявок від українських метал-гуртів на участь у W:O:A Metal Battle Ukraine 2019 розпочнеться 1 вересня.

Дізнатися більше:

Вебсайт: http://www.metal-battle.com.ua/
VK: https://vk.com/metalbattleukraine
Facebook: https://www.facebook.com/metalbattleukraine