У Києві пройде міжнародний постапокаліптичний фестиваль Chernobyling

З 31 серпня по 2 вересня у Києві пройде Chernobyling Festival 2018 - перший міжнародний постапокаліптичний фестиваль мистецтв, UrbEx та геокешингу. 

 

"Цікаво, як виглядав би світ, позбавлений цивілізації? Увімкніть уяву, вимкніть телефони, забудьте свої соціальні звички та нав’язані конструкти поведінки, зверніться до внутрішнього первинного та нереалізованого, що дрімає у підсвідомості – проживіть ці 3 дні так, як не вдавалось ніколи раніше. Вперше у столиці України, Києві – 3 дні, сповнені музики, вуличного мистецтва, воркошопів та виживальницьких активностей, закинутими форми життя, збереженими у Ямі (The Pit). До купи щастя та розваг – квести, екскурсії закинутими бункерами, військовими та медичними будівлями по Києву та області", - обіцяють організатори.

Що ж стосується музичної частини, то на Chernobyling Festival 2018 Radio Submarina представляє лайв першого дня - 31 серпня. Банди з плейлисту Субмарини увірвуться на сцену фестивалю. Це гурти Septa, Fazzer, Osnova, On The Wane та Shadazz. Другого дня на фестивалі виступатимуть гурти Bad Pit, Personal Witches, Ground та Zwyntar.

Частина атракцій фестивалю буде безкоштовною, а платні квитки обійдуться відвідувачам у 100-600 гривень. 

Подробиці, програма та квитки тут на офіційних ресурсах фестиваю: 

http://chernobyling.com/ua/
https://www.facebook.com/Chernobyling.festival/