Зэ Джозерс готуються випустити новий альбом

Калуський гурт випустив трьохтрековий сингл "Кто же здесь" та анонсував вихід повноформатного альбому "Сложные Машинные Биты" у жовтні цього року.

"Кто же здесь" – це, за словами музикантів, реверанс до міні-альбому "Спор", який вийшов минулої осені.

"У ньому трек "Одсендендс" перетворився у двопісенний епос "Кто же здесь ч.1" і "Кто же здесь ч.2", який переходить у "Как быть с тобой", мабуть, найемоційнішу пісню Зэ Джозерс so far", - зазначає гурт.  

Продакшном та записом треків, як і мікстейпом "Подуставшая Юность", що вийшов у травні, Зэ Джозерс займались самостійно.

Сингл доступний на популярних стрімінгових платформах.

Альбом "Сложные Машинные Биты", до слова, стане першим повноформатником хлопців з оновленою назвою Зэ Джозерс. Концерт-презентація відбудеться 9 листопада у київському арт-просторі «Mezzanine».

Зэ Джозерс (екс The Jossers) – гурт з індустріального Калуша Івано-Франківської області. У дискографії The Jossers міні-альбом "T-Shit" EP (2014), лайв-збірник "Sprookjesteam" bootleg (2014), повноформатний альбом "Unsupported Bravery of Local Kids" (2016) та лайв-альбом "Unsupported Bravery of Local Gigs" (2017). Восени 2017 року випустили міні-альбом "Спор" з новою назвою. 

зэ джозерс у соцмережах:

https://vk.com/zejozers
https://instagram.com/zejozers