Гурт The Maunt презентував нове відео

Навесні цього року український рок-гурт представив свій третій міні-альбом "Escape". Кілька місяців по тому на підтримку одного з найбільш ротованих синглів цього релізу – композиції "Дим" гурт зняв відеокліп.

Режисеркою кліпу стала Chereshnya, яка раніше вже співпрацювала з The Maunt. У минулому році вона ж зняла для гурту гостросоціальне lyric-video на композицію "Brand New World".

"Вихід кліпу на пісню "Дим" став новою точкою відліку у творчості групи. Таким же важливим для нас етапом, як і сам альбом "Escape". Кліп вийшов таким, яким і замислювався. Це не просто красива, вивірена картинка. Відео розширює світ пісні, надає йому нові смисли. З Женею Chereshnya ми співпрацюємо давно в рамках різних творчих проектів. На мою думку – це найсильніша і багатогранна її робота. Я радий, що вона втілена саме в нашій пісні ", – розповідає фронтмен The Maunt Alex Forst.

Алекс також пояснив, у чому полягає символізм відео:

"Наше тіло – біоробот; машина, у якій живе душа. Втративши контроль над тілом, потрапляючи в темний, незвіданий простір, душа шукає опору і відповіді на важливі для неї питання. Вона прагне до істини, та врешті-решт до самої себе або до світла всередині – символу єднання з космосом. Адже всі ми і є космос. Нам недоступне розуміння рушійних сил і сутності життя, але, опинившись у їхній владі, ми виходимо за межі буденного, розриваємо замкнуте коло, циклічність перероджень і смерті".

Варто нагадати, міні-альбом "Escape" вийшов 12 березня 2018 року. Крім композиції "Дим", реліз також містить сингл "ССМ" і три пісні англійською мовою. Концертна прем'єра нових пісень The Maunt відбулася в рамках Шоукейсу Піар-Лабораторії Много Воды у квітні поточного року.

The Maunt у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/theMAUNT/
Instagram: https://instagram.com/the_maunt/
YouTube: https://bit.ly/2KltCTw