Jinjer поїде у спільний тур з Amorphis

Фінський гурт Amorphis та шведи Soilwork у 2019 році організовують великий спільний тур, компанію у якому їм складуть наші Jinjer та німці Nailed to Obscurity.

Amorphis  випустив свій новий альбом "Queen Of Time" 18 травня 2018 року за підтримки лейблу Nuclear Blast. Щоб представити свої нові пісні наживо на сцені, гурт об'єднає зусилля з іншим хедлайнером - шведськими металістами Soilwork, у рамках європейського спільного туру на початку 2019 року. Другий гурт наразі активно працює над продовженням альбому 2015 року "The Ride Majestic" (Nuclear Blast). Компанію цим двом колективам складе український гурт  Jinjer та німці Nailed to Obscurity. Останні саме працюють над їх дебютним релізом для Nuclear Blast. 

Гітарист Amorphis Еса Холопайнен зазначив:

"Ми не можемо дочекатися моменту, коли потрапимо на європейські дороги і перенесемо творчість Amorphis на новий рівень та допомогою туру "Queen of Time". Ми дуже раді залучити до туру могутніх Soilwork, Jinjer та Nailed to Obscurity. Отримайте квитки зараз, це стане вибухом з минулого!". 

Гурт Jinjer також прокоментував запланований тур:

"Ми абсолютно захоплені і чекаємо на подорож разом із двома металевими гігантами, такими як Amorphis і Soilwork. Це аж занадто добре, щоб бути правдою! Ми будемо представляти наш старий матеріал, а також зіграємо деякі нові речі. Європа, готуйся, бо 2019 рік буде голосним!".

Тур розпочнеться 11 січня у німецькому місті Обергаузен, а завершиться 16 лютого у швейцарському Праттельні. Квитки на концерти туру надійдуть у продаж 20 червня. 

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records.У липні 2016-го гурт Jinjer офіційно видав свій другий повноформатник "King of Everything". А вже у грудні гурт отримав звання кращого українського метал-колективу за версією премії BUMA.

Jinjer у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/JinjerOfficial
VK: https://vk.com/jinjer_metal_band
Bandcamp: https://jinjer.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jinjermetal