В Україні визначать найкращих реп-виконавців

Напередодні четвертої річниці існування портал rap.ua та Jagermeister вперше проведуть фестиваль-премію Jägermeister RAP.UA Awards, на сцені якого зберуться діючі реп-виконавці України.  Відбудеться масштабне дійство у Харкові, який заведено вважати "столицею хіп-хоп культури", а точніше на території Арт-заводу МЕХАНИКА Иная Земля, 16 червня. Саме так відбудеться офіційне нагородження виконавців. 

Змагання проходить у семи номінаціях і всі охочі можуть проголосувати за кращих, на їх думку, виконавців на офіційному сайті премії. Зокрема, можна вибрати найкращий російськомовний та україномовний проекти, найкращий кліп та реліз, найкращого саунд-продюсера та батл-МС. Окремо визначатиметься переможець у номінації "прорив року". 

Молоді виконавці також можуть взяти участь у конкурсі "Молода кров". Переможець виступить на фестивалі. Результати конкурсу будуть відомі 12 червня, а деталі участі ви знайдете на тому ж таки офіційному сайті. 

У лайн-апі фестивалю Міша Крупін, Лион, Giga1, Kyivstoner Ака Неизвестность, Kavabanga &DEPO&KOLIBRI, Артем Лоік, Tof, Mono Энди Marul (QVINTA), Кто Там?, Хтб, Глава 94, Нкнкт, Palaty, Pvnch, Freel, Ворона, The Dpk, Franko, Денні Дельта. А спеціальним гостем івенту стане російський репер Смоки Мо.

Вартість квитків - 250 гривень. 

Подія у мережі:

https://awards.rap.ua
https://www.facebook.com/events/1544668738977439