Deezer став удвічі дешевшим для українців

Популярний музичний сервіс Deezer оголосив про запуск української локалізації. Про це повідомляє видання AIN.ua

Інтерфейс уже доступний українською мовою, також у бібліотеці сервісу з'явиться новий український контент, а саме плейлисти виключно української музики. Крім того, для українців Deezer запускає спеціальні тарифи, які майже удвічі дешевші за ціну на сервіс по всьому світу.

Основні функції Deezer доступні безкоштовно, проте у цьому режимі між треками часто вставляють рекламу, треки відтворюються у випадковому порядку, недоступна функція офлайн-прослуховування.

Підписка на Premium +, який відкриває весь спектр можливостей Deezer, по всьому світу коштує 7 євро в місяць, але для українців компанія запустила спеціальний тариф - 3,99 євро (близько 130 грн) на місяць. Перші 30 днів - безкоштовно. Пакет Deezer Family, який об'єднує в одному акаунті до 6 членів родини, в Україні буде коштувати 5,99 євро (близько 190 грн), при цьому ціна для всього іншого світу - 15 євро. Подорожчання для України не планується, тож це не сезонна акція, а постійна ціна.

Займатися українським напрямком Deezer буде музичний редактор Сергій Кейн - головний редактор видання Comma.com.ua. Раніше у Deezer не було свого представника в Україні, тому локальних плейлистів було менше й оновлювалися вони рідше.

"Deezer зацікавився Україною, тому що поліпшення локалізації - один зі стратегічних пріоритетів компанії. Фізичного офісу і команди поки немає, зате з'явився перший український співробітник. Розширення буде залежати від затребуваності технології стрімінгу в країні. В останні кілька місяців кількість українських підписок на Deezer зростає, а значить фундамент закладено", - розповів Сергій у коментарі AIN.UA.

Кількість українських користувачів Deezer компанія поки не розкриває, однак загальна база користувачів сервісу по всьому світу налічує 14 мільйонів на місяць. Сервіс доступний у більш ніж 180 країн по всьому світу, пропонуючи легальний доступ до прослуховування 53 мільйонів треків.

Deezer працює з 2007 року, є приватною компанією зі штаб-квартирою в Парижі, офісами у Лондоні, Берліні, Маямі та по всьому світу.