Braii випустила новий кліп

Вчора у мережі з'явилося вже друге відео молодого київського проекту Braii, цього разу на трек "Complicated".

Новий сингл, як і дебютний "On the bottom" увійдуть до міні-альбому "City of nothing", вихід якого запланований на кінець квітня.

Запис і зведення треку відбувалися на студії Istok, а от за мастеринг відповідав Tim Young з Metropolis Mastering. А вже екранізацією відео цього разу зайнявся продакшн 21 films на чолі з креативним директором та другом колективу - Іваном Барбулом.  Також у кліпі ми можемо побачити Романа Бахарєва, соліста Bahroma.

"Песня очень личная и, наверное, каждый в своей жизни хоть раз переживал нечто подобное. Это история сложных и неопределенных отношений, которые могут растянуться на годы. Этим зацикленным видео мы хотим иллюстрировать всю однообразность и обреченность подобных отношений. Это определенно что-то сродни сцены из жизни мазохиста, садомазохиста и удовольствия от боли причиненной себе и другому", - розповідає фронтвумен гурту Оксана Бризгалова. 

Послухати та придбати трек можна на сервісах iTunes та SoundCloud. 

Нагадаємо, що цей музичний проект створили засновниця відомої київської студії Istok Оксана Бризгалова та саунд-продюсер студії Олексій Кривошеєв.

Braii у соцмережах: 

https://www.facebook.com/BraiiBand/
https://www.instagram.com/braii_band
https://soundcloud.com/braiiband