Нове лого Neformat.com.ua

Ще у минулому році наше видання змінило старий логотип на нову версію. Над нею працював дизайнер Олександр Князюк, який днями зібрав свою роботу у єдину цілісну презентацію, котра показує, що мова йде не лише про візуальну зміну, але й про свідоме переосмислення іміджу видання. 

З одного боку, нам хотілося зберегти зв'язок із андеграундною сценою, а тому новий логотип не мав бути занадто формальним або витіюватим. З іншого боку, видання Neformat.com.ua дещо розширило умовні "дж-дж-дж" рамки, і нова айдентика мала відображати і цей наш рух. До того ж ми прагнемо уніфікувати нашу візуальну частину, тож під переосмислення потрапили навіть афіші івентів! 

Що з того вийшло, ви можете побачити у презентації Олександра Князюка.

"Старий дизайн Неформату сформувався іще в 2007 році і він морально дуже застарів. З того часу технологічна еволюція сильно пішла вперед і нам було конче необхідно "наздогнати реальність". Крім того важливо було переосмислити саму суть Неформату, оскільки просто постити новини на сайті вже недостатньо, щоб ресурс був корисним читачеві. Отож, було прийнято рішення все почати з нуля і реанімувати Неформат як абсолютно новий проект.

Андеграунд - це рушійна сила, генератор нових ідей, бачень, експериментів. Вірю в те, що андеграунд може і має бути стильним, хоч часто і незрозумілим пересічному обивателю, або таким, що випереджає свій час. А якщо говорити за Неформат, то після довгих дискусій і дебатів ми вирішили ризикнути і зробити радикальний редизайн всього, почати з лого і подивитись, куди це нас приведе. Наразі цей процес ще не завершений, але результати Сашиної роботи без сумніву круті і часто перевершують очікування. Stay tuned і слідкуйте за оновленнями ", - розповідає адміністратор сайту та його ідейний лідер Олександр Масовець.

Нагадуємо, що прочитати історію розвитку Неформату можна у лонгріді Мої 12 років на Neformat.com.ua (і не тільки).

Підписуйтеся на наші сторінки у соцмережах: 

Facebook - https://www.facebook.com/neformat
ВКонтакте - https://vk.com/neformatcomua
Telegram - https://t.me/neformatcomua
YouTube - https://www.youtube.com/neformatcomua
Twitter - https://twitter.com/neformatcomua
Instagam - https://instagram.com/neformatcomua
MixCloud - https://www.mixcloud.com/Neformat
SoundCloud - https://soundcloud.com/neformatcomua