APPS Music та фестиваль Sziget запустили спільну інді-премію

Музична премія для українських інді-музикантів APPS Music повертається, при чому цього року вона діятиме у колаборації з фестивалем Sziget Festival Україна.

Проект дає шанс новим інді-героям не тільки виграти 35 тисяч гривень, а й виступити на арені масштабного європейського фестивалю Sziget 2018.

Відбір артистів проходитиме у три етапи. Це реєстрація учасників (14 березня – 4 квітня), голосування фанів і журі та формування шорт-ліста (9-30 квітня), фінал і церемонія нагородження в Києві, яка відбудеться 26 травня у клубі Atlas.

Стати учасником змагання можна, зареєструвавшись на сайті премії до 8 квітня.

До слова, премія розрахована, як на геть молодих, так і на більш досвідчених виконавців. Якщо початок музичної кар'єри гурту припав на минулий рік, він має шанс стати найперспективнішим молодим інді-артистом – перемогти в номінації “Young” і отримати 20 тисяч гривень на нові релізи і творчий розвиток. А от старіші гурти змагатимуться за номінацію “Europe”. Переможець виступить на Sziget Festival 2018 і отримає 15 тисяч гривень.

Відбір серед українських гуртів на сцену Sziget проходив в Україні вже двічі: у 2015 році перемогу в конкурсі одержала Onuka, а у 2017-му – Atomic Simao. Премія APPS Music вперше роздала нагороди влітку 2017-го в номінаціях "Прорив року", переможцем якої стали Indytronics, та "Кліп року" і "Хіт року", в яких перемогли Be My Guest.

Премія у соцмережах:

http://apps-m.com
https://www.instagram.com/apps_cider/
https://www.facebook.com/apps.cider/
https://t.me/apps_cidre_music
https://szigetfestival.com/ua/