Hexagon Motion Pictures зняли відео на трек Knifeman

Трек "Вуаль" харківського хардкор гурту Knifeman отримав візуальне втілення завдяки проекту Hexagon Motion Pictures.

"Компания безумцев, которые объединились под названием Hexagon Motion Pictures и снимают всякие-разные хоррор/комические короткометражки (и в отличии от вас слушают хорошую музыку) запилили видео на наш трек "Вуаль"! Чекнуть его вы сможете на их канале, а если хотите разобраться что происходит в видосе - советуем вам посетить их страницу на фб", -  радять музиканти.  

Hexagon Motion Pictures - це американська продюсерська компанія, яка базується у штаті Міннесота. Вони зняли уже 4 короткометражні фільми, які наряду з наступними подібними картинами мають сформувати один великий фільм "The Architecture".  У відеоролику на трек Knifeman ми можемо побачити суміш стилізованих кадрів з усіх цих робіт.

Нагадаємо, на початку року дебютний альбом Knifeman вийшов на касетах. 

Гурт Knifeman виник влітку 2013 року у Харкові. Свою назву колектив узяв із пісні гурту The Bronx. Як розповідають самі музиканти натхнення знаходять у таких виконавцях, як Black Breath, Enabler, Greenery, Converge, Oathbreaker, Coliseum тощо. Спочатку це був one-man band проект, який випустив двопісенне демо, але згодом колектив поповнився новими учасниками. Зараз на рахунку гурту дебютний альбом "ÖZMEIN" та кілька синглів. 

Knifeman у соцмережах: 

https://knifemanband.bandcamp.com
https://facebook.com/knifemanband
https://vk.com/knifemanband
https://soundcloud.com/knifemanband