У Києві виступатимуть Of The Wand And The Moon

У 2018 році Of The Wand And The Moon відвідають Україну, аби знову віддані слухачі затамували подих від магії музики та змогли доторкнутися до древніх таїнств Півночі. Очікування шанувальників буде щедро винагороджено — іконічний данський неофолк-проект приїжджає у складі 5 чоловік і з розширеною програмою.

Насувається однозначно головна пост-індустріальна подія цього року, яку необхідно відвідати, оскільки хто знає, коли відбудеться наступний візит групи напередодні виходу довгоочікуваного нового альбому?

Of The Wand And The Moon — проект датчанина Кіма Ларсена, створений ним у далекому 1999 році після відходу зі знаменитої північної дум-метал формації Saturnus внаслідок розбіжностей із учасниками групи. Як це часто буває, розлад дав поштовх до принципово нового музичного шляху, і замість метал-музики особистий вибір рудобородого творця тепер упав на таємничі мотиви дарк-фолку, які він продовжує майстерно створювати й на сьогодні, здобувши славу свого проекту як одного з найбільш затребуваних і цікавих на сучасній сцені.

Концерт відбудеться 16 лютого у клубі MEZZANINE (вул. Нижньоюрківська, 31). Перші 50 квитків по 250 гривень продані! Другу партію (50 штук) можна придбати по 300 гривень до 14 лютого. Квитки на вході - 350 гривень.

 Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/517479551978467